Maak uw woonwensen werkelijkheid

Als huurder van een woning in Claassenpark geniet u van optimaal wooncomfort, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de rest. Zo hoeft u geen (groot) onderhoud aan uw woning uit te voeren en ook het onderhoud van de gezamenlijke hoftuin wordt geregeld. Bent u echter graag in de tuin bezig?

De woningen gelegen op de begane grond beschikken over een terrastuin met ruimte voor wat praktische goed te onderhouden borders. Als huurder heeft u bovendien wettelijke huurbescherming. Dat betekent dat de verhuurder niet zomaar het huurcontract kan opzeggen, terwijl u wel flexibel bent en de huur te allen tijde  op kunt zeggen. Ook loopt u uiteraard geen risico als de waarde van de woning in prijs daalt.

Huurtoeslag
Bij een aantal woningen in Claassenpark is huurtoeslag mogelijk. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurtoeslag, kijk dan voor meer informatie op: www.belastingdienst.nl/toeslagen.

HUURKOSTEN

Huurders betalen iedere maand een vast bedrag aan huur aan de verhuurder. Dit bedrag dient voor de 1e van de maand overgemaakt te zijn. Wij raden u aan om deze huurbetaling te regelen via een automatische overboeking.

SERVICEKOSTEN

Naast de huur betaalt u maandelijks ook servicekosten. Hiervan wordt bijvoorbeeld de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimtes, het onderhoud van de lift en het tuinonderhoud van het begijnhof betaald. De betaling van gas, water en elektra zit niet bij de servicekosten inbegrepen. Uiteraard zorgt de verhuurder voor de aansluitingen hiervan, maar u als huurder dient zelf een contract te regelen met een leverancier van uw keuze. Dit geldt ook voor de aansluiting van telecom.

De servicekosten zijn voor het eerste jaar vastgesteld op € 57,00 per maand.

BORGSOM

Bij ondertekening van het huurcontract betaalt u een waarborgsom, welke overeenkomt met 1 maand huur. Dit bedrag krijgt u terug bij beëindiging van de huurovereenkomst, mits de woning niet beschadigd is en er geen sprake is van achterstallige huur. Over de waarborgsom ontvangt u geen rentevergoeding.

Bel o6 18 88 31 99 of mail voor het maken van een afspraak