Landelijk leven met alles binnen handbereik

Nieuwbouwplan Claassenpark wordt ontwikkeld in Hapert; een knus dorp gelegen in het groene Brabantse Kempenlandschap nabij Eindhoven. Een plek waar buren elkaar kennen en mensen elkaar nog groeten op straat. Groot genoeg om alle winkels en voorzieningen binnen handbereik te hebben.

CULTUUR

CULTUUR

Theaterliefhebbers kunnen in de omgeving van Hapert hun hart ophalen. Parktheater Eindhoven biedt een uitgebreid theaterprogramma en ook in Theater De Schalm in Veldhoven vinden wekelijks vele voorstellingen plaats. Wilt u liever wat dichter bij huis cultuur opsnuiven? Ook dat kan. Binnen slechts vijf minuten staat u namelijk voor de deuren van Cultureel Centrum Den Herd in Bladel. En in Hapert zelf ligt Den Tref, waar ook met enige regelmaat culturele activiteiten plaatsvinden.

NATUUR

NATUUR

Wonen in Hapert is in alle rust genieten van het groen om u heen. Aan de rand van het dorp vindt u bijvoorbeeld de Cartierheide; circa 170 hectare ongerept natuurgebied met tal van planten- en diersoorten, waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Ook de rest van het Brabantse Kempenlandschap is meer dan de moeite waard om te ontdekken. Uitgestrekte bossen, golvende heidegebieden, slingerende beken en landduinen kleuren de wijde omgeving en worden afgewisseld met pittoreske dorpjes, monumenten en bezienswaardigheden.

OMLIGGENDE DORPEN

OMLIGGENDE DORPEN

De omgeving van Hapert leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Maar ook is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van de omliggende dorpen. Zo vindt u in Bladel het bruisende winkelhart van De Kempen. Terwijl Eersel vooral bekendstaat om haar nostalgie, traditie en gezelligheid.

LIGGING & BEREIKBAARHEID

LIGGING & BEREIKBAARHEID

Claassenpark verrijst midden in het centrum van Hapert, op de hoek van de Oude Provincialeweg en De Voort. Van hieruit hebt u een perfecte aansluiting naar de A67 en bent u met de auto in iets meer dan 20 minuten tijd in het centrum van Eindhoven. Ook Tilburg en Antwerpen zijn in respectievelijk 30 en 40 minuten goed bereikbaar. Vanuit de Oude Provincialeweg rijden er diverse bussen naar de nabijgelegen dorpen Bladel, Reusel en Veldhoven en steden als Eindhoven en Tilburg.

WINKELS, HORECA & VOORZIENINGEN

WINKELS, HORECA & VOORZIENINGEN

Hapert is een plek waar Brabantse gemoedelijkheid de boventoon voert en waar wonen, ontspanning en voorzieningen samenkomen. Zo heeft het dorp een gezellig centrum met verschillende terrassen, enkele restaurants en monumentale panden. Naast een gevarieerd winkelaanbod, vindt u er supermarkten, scholen, een bibliotheek, diverse sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven.

SPORT & RECREATIE

Wie in Hapert woont, hoeft zich op sportief en recreatief gebied niet te vervelen. Naast het sportpark en het rijke verenigingsleven, is er een zwembad in de buurt, evenals twee golfbanen in de nabij gelegen plaatsen Bladel en Veldhoven. Het kleurrijke Kempische landschap met haar uitgestrekte bossen, heides, vennen en landduinen, biedt daarnaast een uitstekend decor voor eindeloze wandelingen en heerlijke fietstochten.

GEZONDHEIDS- INSTELLINGEN

Ook de apotheek, huisarts, tandarts, fysiotherapeut en diverse andere gezondheidsinstellingen zijn in het dorp gevestigd. En het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven bevindt zich op slechts twintig minuten afstand.

Locatie

Bel o6 18 88 31 99 of mail voor het maken van een afspraak